salam,
memandangkan byk sgt tempahan utk TIRAMISU
CHOC MOIST DAN BISKUT, hari ni saya nak kongsikan resepi biskut2 moden tersebut
seriously, 2 biskut terwal tu memang senang nak but
and for your information, bagi adunan doh biskut akmost femes amos tu, kita boleh frozen kan dalam peti ais, time nak makan baru defrost dlm chiller, letak kat suhu bilik, dah dpt suhu bilik, baru tambah kekacang dan choc chips
ok, try buat ye
memandangkan byk sgt tempahan utk TIRAMISU
CHOC MOIST DAN BISKUT, hari ni saya nak kongsikan resepi biskut2 moden tersebut
seriously, 2 biskut terwal tu memang senang nak but
and for your information, bagi adunan doh biskut akmost femes amos tu, kita boleh frozen kan dalam peti ais, time nak makan baru defrost dlm chiller, letak kat suhu bilik, dah dpt suhu bilik, baru tambah kekacang dan choc chips
ok, try buat ye